2014-12-04 09:43:38• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ne engedje, hogy megszédítsék

Napi horoszkóp december 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma az a feladata, hogy az ellentétes véleményeket közelítse egymáshoz. Ne ragaszkodjon makacsul a sajátjához, konzultáljon a többiekkel, és próbáljanak meg közös nevezőre jutni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az ön számára ma az a legfontosabb, hogy vagy nagyon vigyázzon a pénzére, vagy tartsa távol magát a pénzügyektől. Próbáljon meg nyugodt maradni, ne engedje hajszolni magát, és ne reagáljon a provokációkra sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A 3. napházában a Jupiter tovább javítja a beszédkészségét, és segít a problémákat a megfelelő pontokon megragadni. A Neptunusz az ég tetején nem ígér semmi jót, csak azt éri el, hogy ne bízzanak önben az emberek. Ma ne hozzon fontos döntéseket!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Bika jegyében áll, a Vénusz, a Nap és a Merkúr viszont az ön egészségházában ragyog. Jól érezheti magát, sőt, talán ez lesz a hét legjobb napja! Ma fontos döntéseket is hozhat, és olyan dolgokkal is foglalkozhat, amelyeket a szívén visel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold majdnem mindenhol nyugtalanságot kelt: a hivatásában, az otthonában, a vállalkozásában, a családjában, de még a gyerekekkel való kapcsolatában is. Szerencsére csak holnapig kell kibírnia valahogy...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha teheti, akkor már ebéd után hagyja abba a munkát, vagy folytassa otthon. Lássa el a családot, és ha idejük engedi, délután menjenek egy nagyot kirándulni. A lényeg az, hogy ma minél több időt töltsön a levegőn.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Minden ólomlábakon jár Ön körül, délután már a rutinmunkák is nehezére fognak esni, ezért a fontos döntéseket halassza máskorra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az anyagi javak házában álló bolygók arra csábítják, hogy többet költsön a kelleténél, ezért ma tényleg bevásárlólistával kellene a boltba indulnia. A Hold engedi, hogy este belekóstoljon az igazi szerelembe!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Bolygóhalmozódás van a Nyilas jegyében. Ma megoldásokat talál ott is, ahol mások hiába kutakodnak. Ön mestere a diplomáciának, könnyedsége és hirtelen támadt ötletei a napokban igazán kedveltté teszik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne engedje, hogy megszédítsék, és ne hallgasson a szép, de hamis szavakra. A dolgok nem olyan egyszerűek, mint amilyennek látszanak. Ma az a jó taktika, ha mindenre visszakérdez. A szerelem még így is elterelheti a figyelmét a valóságról...

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma a Hold segítségével megláthatja az út végét, vagyis azt, hogy mit érhet el kitartó munkájával. A féltékenység nem tartozik az alaptulajdonságai közé, ne engedje, hogy ma eluralkodjon a szívén. A nagybevásárlást halassza későbbre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A cselekvés helyett legyen a mai nap inkább a tervezgetésé. Ideje, hogy végiggondolja a téli szünet programját, és ha utazásról álmodozik, nézzen meg a neten egy-két szállásajánlatot.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: